Favorittspiller:
Peter Schmeichel
Periode som aktiv:
1992 til 2002.
Beste minne fra fotballbanen: Eg var 13 år gammal og vi skulle møta Eidfjord på bortebane på ei flott og våt gressmatta. Skuffelsen va derfor stor når eg såg at eg hadde glemt fotballskoene i Odda. Måtte derfor spilla kampen med noen såpeglatte joggesko. Vi spilte serdeles dårlig og låg fort under 2-0. Rett før pause klarte vi å redusera, og eg som sjelden scorte mål, stod for reduseringen. Vidare ut i 2 omgang klarte vi å utligna, igjen va det eg som klarte å putta med de fantastiske joggeskoene. 2 min før sluttid va det igjen min tur til å putta og stillingen blei 3-2 til Odda. En uforglemmelig opplevelse.
Favorittspiller i SK Odda: Stian Johansen, han e alltid på trening og gir alltid 100%. Treningen har vist gode resultater på den mannens spill.
Mål for sesongen 2013:
Væra med på flest mulig trening og kamper. Offshore jobb og kursing har tatt for mye tid i år.

Har du en hemmelighet du vil dele med resten av spillergruppa?

Etter storkampen min mot Eidfjord som 13 åring, så klarte eg aldri å scora meir enn 3 mål til sammen i resten av min aktive karriere i OFK.