Gult hus på Egne Hjem

Favorittklubb:
SK Brann
Favorittspiller:
Har ingen klar favoritt. Men Thomas Rogne, Brede Hangeland og Mario Gomez kjemper om plassen.
Periode som aktiv:
Begynte i Frøya da jeg var 6 år. Flere av kompisene mine byttet over til Løv-Ham og Fyllingen da vi ble smågutter, men jeg holdt tritt. Da jeg var 18 ga jeg meg, men startet senere på B-laget til Frøya da jeg var 20 til 22 år. Etter det var det bedriftsfotball i KLP fra 23 – 26, og det toppet seg med sluttspill i NM for bedriftsfotball i Kristiansand. Da jeg var 27 ble jeg kjøpt av SK Odda. Neste år blir jeg 28.
Beste minne fra fotballbanen: Jeg har hatt få øyeblikk hvor jeg har puttet det avgjørende målet i en viktig kamp ettersom jeg stort sett har figurert som forsvarspiller. Men en kamp husker jeg godt. Jeg hadde overtatt kapteinsbindet på B-laget for juniorene, og skulle lede laget i strid borte mot Sandviken. Jeg husker jeg var med å legge planen sammen med treneren og fikk grei beskjed om å skrike mye og få de ulike delene av laget til å holde plassene sine. Dette var i en periode hvor sideforskyvning var det viktigste en forsvarspiller kunne. Jeg tok jobben dritseriøst og løp og skrek stort sett hele kampen. Til pause lå vi under 4-0 og jeg så kapteinsbindet ryke i det fjerne. Etter pausen fungerte imidlertid alt. Vi «gunnet» på med kjappe baller frem til Eirik Bakke på topp som like godt scoret hat trick. To målgivende av meg. I forsvar lå vi stødig og duppet av hvert eneste angrep. Det var varmt og svetten rant. Like før slutt fikk vi det siste avgjørende 4-4 målet og snuoperasjonen var komplett. På overtid skjedde det utrolige. Vi fikk nok et mål og dommeren blåste av like etter. Jeg husker ikke hvem som scoret de to siste, men jeg hadde ikke stemme igjen etter kampen. Det var en fin dag. Dommeren kom til og med bort og skrøt av snuoperasjonen etter kampen.
Favorittspiller i SK Odda:
Har lyst å si meg selv, men siden alle andre sikkert sier det, så får jeg sier Joakim Sørå som tross alt har drevet denne klubben fremover. Han er god mann. Han er driftig, får ting gjort og alltid positiv. Selv når han taper. Han er bedre inne enn ute, men tipper han vil komme opp på et godt nivå i løpet av årets sesong.
Mål for sesongen 2013:
Målet er å komme på 1. laget under Romjulscupen. Deretter er det å vinne cupen.

Har du en hemmelighet du vil dele med resten av spillergruppa?

Jeg har spilt en hel kamp for et jentelag. Jeg var også med i garderoben før og etter kampen.